True
Ondernemen.TV - TV kijken via internet, de beste Ondernemen tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

19-08-2024
Ziggo Sport voetbal




Who's that girl?
Who's that girl?: Afl. 5

Gaby Blaaser, bekend van de tv-programma's SpangaS, GTST en The Bachelorette en influencer, laat als nieuwe moeder een kwetsbare kant zien. Ze wordt vaak als een hard persoon gezien, terwijl ze als jong meisje juist erg verlegen was. Haar ouders leerden haar 'buiten lach je, binnenshuis huil je'. Haar verkering met tieneridool Jim Bakkum liet haar kennismaken met de harde realiteit van de showbizz, wat ook vernietigende gevolgen voor haar gezondheid met zich meebracht. Hoewel Gaby met haar ouders over alles kon praten, bleef het oorlogsverleden van haar familie een taboe. Samen met haar vader gaat ze in Oostenrijk op zoek naar antwoorden.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 1 van Vandaag Inside uit seizoen 6 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 19 augustus, 21:34 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

In Chicago begint vandaag de Democratische Nationale Conventie. Buiten de zaal van de conventie protesteren duizenden pro-Palestijnse activisten. Met historicus Michael Kazin blikken we terug op 1968 toen er grootschalige protesten waren tegen de Vietnamoorlog. * Afgelopen weekend stond het verkeer in en rond Nieuwegein urenlang muurvast. Door werkzaamheden aan de A2 worden auto's vijf weekenden lang omgeleid. Burgemeester Marijke van Beukering eist opheldering van Rijkswaterstaat. * De VS voert de druk op om aan de onderhandelingstafel een wapenstilstand te bewerkstelligen. Het belangrijkste twistpunt is de grens tussen Gaza en Egypte.



MAX vakantieman
MAX vakantieman: Afl. 7

Marlijn Blakenburg is afhankelijk van een medisch hulpmiddel. Ze denkt alles goed geregeld te hebben door te boeken bij een reisbureau, maar op de luchthaven wordt haar medisch hulpmiddel geweigerd. * De regels en maatvoering m.b.t. handbagage worden regelmatig aangepast door luchtvaartmaatschappijen. Te gast: Martijn Witvliet van het Europees Consumenten Centrum. * Waarom kan de pakketreisorganisator een zelfgemaakte (typ)fout op een vliegticket niet lastminute herstellen? * Vaak wordt een kopie gemaakt van je paspoort. Annemieke Zerdoun van de ANWB geeft tips om identiteitsfraude te voorkomen. * De Mystery Guest bezoekt Monaco.





Roosen & Borst
Roosen & Borst: Afl. 2

Nadat Adelheid en Hugo zich hebben laten informeren door het Expertise Centrum Euthanasie, gaat Hugo langs bij actrice Chrisje Comvalius. Zij heeft naast haar hartproblemen de diagnose alzheimer gekregen. Gaat het haar lukken haar dood zoals zij dat wil te regisseren? Adelheid gaat langs bij Roel. Hij heeft een agressieve vorm van dementie die vaak gepaard gaat met hallucinaties. Dochter Suzanna vindt het moeilijk haar vader zo te zien lijden. Euthanasie is voor hen geen optie. Hoe probeert zij zin te geven aan haar laatste tijd met hem?





NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 165

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Alles op tafel
Alles op tafel: Afl. 6

Is het wel zo verstandig om te stoppen met palmolie? Veel producten gaan er prat op geen palmolie te bevatten, maar bestaat er een duurzaam alternatief? Suikervrije frisdrank bevat vaak nauwelijks of geen calorieën, maar betekent dat ook dat je het kunt drinken als water? Ramon laat zien hoe je zelf heerlijke hazelnootpasta maakt.



Een huis vol
Een huis vol: Afl. 1

Voor de familie Cudogham staat er een groots moment voor de deur want oudste zoon Jazz gaat uit huis. Maarten Blom is 40 jaar geworden en zijn familie heeft daarom een bijzonder cadeau voor hem geregeld. Hij mag tot zijn grote vreugde gaan spelen op een groot kerkorgel. De familie Wildeman splitst zich op voor hun jaarlijkse jongens- en meidendag. Bij de familie Bakhcha is het met hun acht kinderen een drukte van belang na schooltijd. En ondanks de orde die moeder Samira probeert te scheppen, wil het wel eens voorkomen dat niet iedereen zich aan z'n afspraken houdt. Want waar is zoon Saad als het avondeten op tafel staat?



FORMULA 1
FORMULA 1: Max’s Best Season So Far? Are McLaren Favourites In Zandvoort? | 2024 Dutch GP Preview |

Formula 1 is back! Tom Clarkson is joined by De Telegraaf journalist Erik van Haren to discuss all the big talking points as the 2024 season resumes at the Dutch Grand Prix. Max Verstappen has won his home race three years in a row, but the championship leader is without a victory in the last four this season. Will he return to winning ways in front of the orange army? Or will McLaren and Mercedes continue their impressive form to end the Dutchman’s dominance in Zandvoort? 04:08 – Is 2024 Verstappen's best season so far? 10:08 – Max to Mercedes still possible? 15:59 – Who will be quickest in Zandvoort? 19:49 – Are Merc equal to McLaren now? 22:57 – Ferrari to capitalise on high downforce? 24:21 – More driver market news imminent? 29:16 – Why Oliver Oakes will bring new energy to Alpine 31:04 – Piastri v Max for the win? For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a>





NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 232

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO 1 extra met gebarentaal.





Het klokhuis
Het Klokhuis: Leonoor is vegetariër, kan ze dan wel daten met een slagerszoon? Hoe worden vleesverva

Leonoor is vegetariër, kan ze dan wel daten met een slagerszoon? Hoe worden vleesvervangers gemaakt? En in Huh? de uitleg van het woord 'preventie'. In Geen Wonder leer je de verhoudingen van het menselijk lichaam.



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 165

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 198

De brandveiligheid van scootmobielen * Inwoners van Sint-Maarten gaan vandaag naar de stembus voor een nieuwe regering * Hoe 'vol' is Nederland? * Dilemma rond nieuw afslankmiddel tegen obesitas



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: Willem Engel en Jeroen Pols - Weekoverzicht #33 2024

Bekijk de hele uitzending via: <a target="_blank" href="https://www.dfacto.nu/afleveringen/weekoverzicht-2024-33 UK">Klik hier</a> politiecommissaris dreigt met uitlevering en gevangenisstraf voor Amerikaanse burgers vanwege online posts?! In dit weekoverzicht bespreken Jeroen en Willem de recente ontwikkelingen rond de Nordstream-aanslag en de verrassende politieke afgang van Zelensky. Ze belichten hoe Wilders nu kritiek mag uiten op het Oekraïne-beleid, en de rol van NSC en BBB in de verantwoordelijkheid voor Von der Leyen. Duitsland probeert de RKI-files te verbergen, terwijl social media in het VK wordt overspoeld met veroordelingen. Het OM maakt zich belachelijk in het hoger beroep tegen Willem Engel en minister van Justitie Van Weel streeft naar het afschaffen van het demonstratierecht. Mis deze belangrijke kennis niet! Steun je het Weekoverzicht al? Met jouw steun kunnen Willem en Jeroen doorgaan! www.dfacto.nu/steun --- Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! <a target="_blank" href="https://www.cafeweltschmerz.nl/maandelijks-doneren/ Wil">Klik hier</a> je meer video's bekijken en op de hoogte blijven via onze nieuwsbrief? Ga dan naar: <a target="_blank" href="https://www.cafeweltschmerz.nl/videos/ Wil">Klik hier</a> je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 166 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 19 augustus, 17:50 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma



Het verborgen eiland
Het Verborgen Eiland: Afl. 41

Bauke en Feike worden ook gevangen door Raptormannen. Bits krijgt opdracht om dubbel te produceren, maar de boor is nog altijd kapot en er dreigt een milieuramp. Joy en Sofie moeten op de vlucht als ze worden betrapt.



Gio
Gio: WIJ MAKEN ZELF DE VIRAL DUBAI CHOCOLADE REEP!😍

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: <a target="_blank" href="http://www.gioxl.nl -">Klik hier</a> Abonneer voor meer plezier: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerGXL ♦">Klik hier</a> Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/gio/ ♦">Klik hier</a> Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



De rijdende rechter
De rijdende rechter: Ruzie over de een schutting in Zwijndrecht.

Het jonge echtpaar Starace is een paar jaar geleden in een echte volkswijk in Ridderkerk komen wonen. Tussen hun tuin en die van buurvrouw Stok staat een lage schutting. Mevrouw Stok vindt dat prettig en gezellig. Het is ook normaal in de wijk. Maar de familie Starace vindt de buurvrouw een bemoeial en heeft behoefte aan privacy. Zonder overleg spijkeren zij een schutting van 1.80 meter vast aan de oude, lage schutting. Dat wordt hen niet in dank afgenomen door buurvrouw Stok. Als mevrouw Stok palen gaat afzagen waardoor de nieuwe hoge schutting gaat wankelen, zijn de rapen gaar. De rijdende rechter wordt erbij geroepen.



FORMULA 1
It's All To Drive For... Formula 1 Is Back!

F1 returns! πŸš₯🏎️ What are your predictions for the rest of the F1 season? For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a>



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 207

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.



EnzoKnol
EnzoKnol: DIT IS DE OPLOSSING VOOR EEN HITTEGOLF! #4011 & #4012

Knolpower kledinglijn ➜ <a target="_blank" href="http://bit.ly/Knolpowerkleding Vorige">Klik hier</a> video: <a target="_blank" href="https://youtu.be/7flML2yrAPY Abonneer">Klik hier</a> op dit kanaal: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerEnzoKnol Ik">Klik hier</a> speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ <a target="_blank" href="http://bit.ly/EnzoKnolYoutube β–¬ Mijn">Klik hier</a> naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerEnzoKnol β–¬ Volg">Klik hier</a> me op: Instagram: <a target="_blank" href="http://bit.ly/InstagramEnzoKnol β–¬ ⇩">Klik hier</a> Alle afspeellijsten ⇩ β†ͺ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: <a target="_blank" href="http://bit.ly/2601--2800 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: <a target="_blank" href="http://bit.ly/2401-2600 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: <a target="_blank" href="http://bit.ly/2201-2400 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: <a target="_blank" href="http://bit.ly/2001-2200 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: <a target="_blank" href="http://bit.ly/1801-2000 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: <a target="_blank" href="http://bit.ly/vlog1601-1800 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: <a target="_blank" href="http://bit.ly/vlog1401-1600 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlog1201--1400 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlog1001-1200 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlog801-1000 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlogs601-800 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlogs401-600 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlog201-400 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlogs1-200 β†ͺ">Klik hier</a> Minecraft Seizoen 3: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Seizoen-3 β†ͺ">Klik hier</a> Minecraft Seizoen 2: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Seizoen2 β†ͺ">Klik hier</a> Minecraft Seizoen 1: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Seizoen-1 β†ͺ">Klik hier</a> Minecraft mini games: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Minecraftminigames β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Meetings: <a target="_blank" href="http://bit.ly/EnzoKnolTour β–¬ Enzo">Klik hier</a> Knol staat onder toezicht van het Commissariaat voor de Media. β–¬ #knolpower Dikke vette peace ✌



Nienke Plas
M'n zus EINDELIJK weer in het land!! #399 By Nienke Plas

Alle kids samen is een druk die zelfs ik druk vind, gelukkig hebben we elkaar 🀍 Vanaf oktober ga ik try-outen voor m'n nieuwe voorstelling genaamd: 'Medeplichtig'. Voor tickets ga naar: <a target="_blank" href="https://www.nienkeplas.com/theater-voorstellingen/ TopNotch">Klik hier</a> muziek: Poke - Lekker he (instrumental) Sef - Excusez Moi



scHeerenveen
scHeerenveen: 😍 De late gelijkmaker van Jacob Trenskow!

Jacob Trenskow scoorde namens sc Heerenveen de gelijkmaker tegen FC Utrecht.



Kwebbelkop






Feyenoord
Feyenoord: Two debuts in Zwolle today: Hugo Bueno πŸ‡ͺπŸ‡Έ & Gijs Smal πŸ‡³πŸ‡±

ABONNEER ▢️ <a target="_blank" href="http://bit.ly/FRabonneer πŸ›">Klik hier</a> Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: <a target="_blank" href="https://fanshop.feyenoord.nl/ πŸ”΄">Klik hier</a> βšͺ️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▢️ Feyenoord ONE: <a target="_blank" href="https://go.feyenoord.nl/youtube-one ▢️">Klik hier</a> Instagram: <a target="_blank" href="http://instagram.com/feyenoord ▢️">Klik hier</a> TikTok: <a target="_blank" href="https://TikTok.com/@Feyenoord ▢️">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/feyenoord ▢️">Klik hier</a> X: <a target="_blank" href="http://twitter.com/feyenoord ▢️">Klik hier</a> Threads: <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@feyenoord ▢️">Klik hier</a> WhatsApp-kanaal: <a target="_blank" href="https://www.whatsapp.com/channel/0029Va8ruf8EKyZFELNlwm34">Klik hier</a>



PSV
PSV: HIGHLIGHTS | Otten Innovation Cup final πŸ†

The highlights of PSV - Atlético Madrid. β–ΊSUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="https://psv.media/2KXaA6m β–ΊTurn">Klik hier</a> on notifications (Hit the bell!) β–ΊFOLLOW US Twitter: <a target="_blank" href="http://twitter.com/psv">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/psv Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/psv">Klik hier</a> Snapchat: <a target="_blank" href="https://www.snapchat.com/add/psv TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@psv">Klik hier</a>



PSV
LIVE ⚽️ | Liverpool U21 - Jong PSV (Premier League International Cup)

Live coverage of Liverpool U21 - Jong PSV (Premier League International Cup). β–ΊSUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="https://psv.media/2KXaA6m β–ΊTurn">Klik hier</a> on notifications (Hit the bell!) β–ΊFOLLOW US Twitter: <a target="_blank" href="http://twitter.com/psv">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/psv Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/psv">Klik hier</a> Snapchat: <a target="_blank" href="https://www.snapchat.com/add/psv TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@psv">Klik hier</a>





Hoelahoep
Hoelahoep: Vrolijk en stoer programma voor kinderen van 3 tot 5 jaar

Hoep heeft een boek vol met trucjes. Hij is ze druk aan het oefenen. Hoela kan ook trucjes. Samen willen ze een nieuw trucje uitproberen. Je hebt een emmer nodig en water. Maar helaas gaat dit helemaal mis.



Feyenoord
Feyenoord: π—¦π˜π—²π—Ώπ—Έπ—²π—Ώ 𝗱𝗼𝗼𝗿 π˜€π˜π—Ώπ—Άπ—·π—±. ❀️

ABONNEER ▢️ <a target="_blank" href="http://bit.ly/FRabonneer πŸ›">Klik hier</a> Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: <a target="_blank" href="https://fanshop.feyenoord.nl/ πŸ”΄">Klik hier</a> βšͺ️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▢️ Feyenoord ONE: <a target="_blank" href="https://go.feyenoord.nl/youtube-one ▢️">Klik hier</a> Instagram: <a target="_blank" href="http://instagram.com/feyenoord ▢️">Klik hier</a> TikTok: <a target="_blank" href="https://TikTok.com/@Feyenoord ▢️">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/feyenoord ▢️">Klik hier</a> X: <a target="_blank" href="http://twitter.com/feyenoord ▢️">Klik hier</a> Threads: <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@feyenoord ▢️">Klik hier</a> WhatsApp-kanaal: <a target="_blank" href="https://www.whatsapp.com/channel/0029Va8ruf8EKyZFELNlwm34">Klik hier</a>



Feyenoord
Feyenoord: Calvin Stengs ❀️‍πŸ”₯πŸ—£οΈ ‘π˜‘π˜ˆπ˜ˆπ˜ˆπ˜ˆπ˜ˆ’

ABONNEER ▢️ <a target="_blank" href="http://bit.ly/FRabonneer πŸ›">Klik hier</a> Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: <a target="_blank" href="https://fanshop.feyenoord.nl/ πŸ”΄">Klik hier</a> βšͺ️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▢️ Feyenoord ONE: <a target="_blank" href="https://go.feyenoord.nl/youtube-one ▢️">Klik hier</a> Instagram: <a target="_blank" href="http://instagram.com/feyenoord ▢️">Klik hier</a> TikTok: <a target="_blank" href="https://TikTok.com/@Feyenoord ▢️">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/feyenoord ▢️">Klik hier</a> X: <a target="_blank" href="http://twitter.com/feyenoord ▢️">Klik hier</a> Threads: <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@feyenoord ▢️">Klik hier</a> WhatsApp-kanaal: <a target="_blank" href="https://www.whatsapp.com/channel/0029Va8ruf8EKyZFELNlwm34">Klik hier</a>





Roofkunst
Roofkunst: Martine Gosselink en Erik Dijkstra reizen naar Sri Lanka om te onderzoeken of het Kanon v

Het kanon van Kandy is een rijkversierd kanon dat tijdens een oorlog in Sri Lanka door Nederland is buitgemaakt. Hoewel het kanon onder dubieuze omstandigheden werd meegenomen, wordt het al snel verklaard tot een origineel Nederlands erfstuk. Momenteel is het kanon te zien in het Rijksmuseum. Martine Gosselink van het Rijksmuseum en Erik Dijkstra reizen naar Sri Lanka om te onderzoeken of het kanon daar wel hoort.







PSV
HIGHLIGHTS | Aanvoerder Floris Bos kopt PSV U19 naar de finale! πŸ’₯

De samenvatting van PSV U19 - SL Benfica U19. β–ΊSUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="https://psv.media/2KXaA6m β–ΊTurn">Klik hier</a> on notifications (Hit the bell!) β–ΊFOLLOW US Twitter: <a target="_blank" href="http://twitter.com/psv">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/psv Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/psv">Klik hier</a> Snapchat: <a target="_blank" href="https://www.snapchat.com/add/psv TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@psv">Klik hier</a>



Coop Troop
Coop Troop: Afl. 1

Agnes de schildpad vraagt de CoopTroop om een verrassings verjaarspartijtje voor Reggie de schildpad. Helaas is Reggie niet zo'n kalme suffige schildpad als de Coop Troopers denken...



Tussen kunst en kitsch
Tussen Kunst en Kitsch: Afl. 11

In Singer Laren komt een schilderijtje van Willem Rip bij Emilie den Tonkelaar aan tafel. Het hangt bij een vriend van de eigenaresse op het toilet. Wat is de waarde van dit schilderij? De kunstenaar Willem Rip is niet heel bekend bij het grote publiek, maar hij was in zijn tijd net zo populair als Mesdag en Israëls. Samen met enkele tijdgenoten maakte hij aquarellen voor de kunstkast ter ere van het huwelijk van koningin Wilhelmina en prins Hendrik.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 231

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 33

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



AZ Alkmaar
AZ Alkmaar: πŸ”₯ 𝑺𝒆𝒄𝒐𝒏𝒅 π’˜π’Šπ’ 𝒐𝒇 𝒕𝒉𝒆 𝒔𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏! | Highlights AZ - N.E.C. Nijmegen

Bekijk hier de highlights van het duel met N.E.C. Nijmegen van zaterdag 17 augustus. Scoreverloop: 16. Mijnans (0-1). Opstelling AZ: Rome-Jayden Owusu-Oduro; Seiya Maikuma, Wouter Goes, Alexandre Penetra, David Møller Wolfe (88. Denso Kasius); Jordy Clasie, Sven Mijnans (77. Buurmeester), Peer Koopmeiners (77. Kristijan Belic (88. Bazoer)); Ibrahim Sadiq, Troy Parrott (88. Mexx Meerdink), Myron van Brederode (59. Ruben van Bommel). Opstelling N.E.C.: Robin Roefs; Bart van Rooij (88. Brayann Pereira), Iván Márquez, Bram Nuytinck, Calvin Verdonk; Mees Hoedemakers (Thomas Ouwejan), Dirk Proper; Basar Önal (Lasse Schöne), Rober González (77. Sontje Hansen), Sami Ouaissa (66. Koki Ogawa), Kodai Sano. βœ… Abonneer je op het YouTube-kanaal van AZ! <a target="_blank" href="http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=aztv ✍">Klik hier</a> Volg AZ ook via: πŸ“² Facebook | <a target="_blank" href="http://www.facebook.com/azalkmaar πŸ“²">Klik hier</a> Twitter | <a target="_blank" href="http://www.twitter.com/azalkmaar πŸ“²">Klik hier</a> Instagram | <a target="_blank" href="http://www.instagram.com/azalkmaar πŸ“²">Klik hier</a> TikTok | <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@azalkmaar πŸ“²">Klik hier</a> AZ Vrouwen | <a target="_blank" href="http://www.instagram.com/azalkmaarv">Klik hier</a>



Feyenoord
HIGHL𝟏GHTπŸ“ | PEC Zwolle - Feyenoord | Eredivisie 2024-2025

In Zwolle stond zondag de eerste uitwedstrijd van het Eredivisie-seizoen op het programma voor het elftal van Brian Priske. In het MAC³PARK stadion schoot Feyenoord uit de startblokken. Debutant Hugo Bueno was met zijn eerste voorzet in dienst van Feyenoord meteen goed voor een assist. In de tweede helft bouwde de ploeg de voorsprong, na opnieuw een bliksemstart, overtuigend uit. Bekijk hier de highlights. ABONNEER ▢️ <a target="_blank" href="http://bit.ly/FRabonneer πŸ›">Klik hier</a> Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: <a target="_blank" href="https://fanshop.feyenoord.nl/ πŸ”΄">Klik hier</a> βšͺ️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▢️ Feyenoord ONE: <a target="_blank" href="https://go.feyenoord.nl/youtube-one ▢️">Klik hier</a> Instagram: <a target="_blank" href="http://instagram.com/feyenoord ▢️">Klik hier</a> TikTok: <a target="_blank" href="https://TikTok.com/@Feyenoord ▢️">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/feyenoord ▢️">Klik hier</a> X: <a target="_blank" href="http://twitter.com/feyenoord ▢️">Klik hier</a> Threads: <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@feyenoord ▢️">Klik hier</a> WhatsApp-kanaal: <a target="_blank" href="https://www.whatsapp.com/channel/0029Va8ruf8EKyZFELNlwm34">Klik hier</a>



Heracles Almelo
Heracles Almelo - PSV | 18-08-2024 | Samenvatting

Abonneer op ons YouTube-kanaal via <a target="_blank" href="http://bit.ly/2AMvIuk">Klik hier</a> Volg Heracles Almelo ook op: <a target="_blank" href="https://www.heracles.nl">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/heraclesalmelo https://www.twitter.com/heraclesalmelo https://www.facebook.com/HeraclesAlmelo">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.TikTok.com/@heraclesalmelo">Klik hier</a> πŸ“² En de Heracles Almelo App



PSV
PSV: HIGHLIGHTS | Three points in Almelo πŸ”’

Highlights of Heracles Almelo - PSV. β–ΊSUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="https://psv.media/2KXaA6m β–ΊTurn">Klik hier</a> on notifications (Hit the bell!) β–ΊFOLLOW US Twitter: <a target="_blank" href="http://twitter.com/psv">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/psv Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/psv">Klik hier</a> Snapchat: <a target="_blank" href="https://www.snapchat.com/add/psv TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@psv">Klik hier</a>