True
Ondernemen.TV - TV kijken via internet, de beste Ondernemen tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

14-07-2024
Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Bekijk aflevering 196 van Hart van Nederland - Late Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 14 juli, 22:30 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Late Editie is een Nieuws programma



NOS De Avondetappe
NOS De Avondetappe: Afl. 16

Live talkshow vanaf een locatie langs het parcours van de Tour de France. Aan tafel praten analisten en andere gasten na over de etappe en andere gebeurtenissen in de koers. Ook zijn er vaste rubrieken.



North Sea Jazz
North Sea Jazz: Afl. 2

Vanaf het festivalterrein muziek, reportages, interviews en backstage impressies. Met o.a. Vulfpeck, Brittany Howard, Tems en Jazmine Sullivan.



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Moordaanslag op Donald Trump. De Amerikaanse oud-president en huidig presidentskandidaat Donald Trump is gewond geraakt aan zijn rechteroor toen een man het vuur op hem opende bij een campagnebijeenkomst in Pennsylvania. De FBI noemt het een moordaanslag. Een Trump-aanhanger kwam door de schoten om het leven. Twee anderen raakten zwaargewond. Te gast zijn veiligheidsexpert Glenn Schoen en Amerikanist Laila Frank. We zien een reconstructie van de moordaanslag. De dader was de 20-jarige Thomas Matthew Crooks. Hij is direct na de aanslag doodgeschoten door een scherpschutter. Wat weten we van de achtergrond van de dader en zijn motieven?





NOS EK Voetbal
NOS EK Voetbal: Afl. 51

Rechtstreeks verslag van de eerste helft van de EK-wedstrijd Spanje - Engeland. Vanuit Berlijn.





NOS Studio Fußball
NOS Studio Fußball: Afl. 49

Talkshow rond het EK Voetbal in Duitsland. Aan het woord komen analitici en wisselende gasten. De gesprekken worden gehouden rondom de avondwedstrijd.



AFC Ajax
AFC Ajax: JAKOV MEDIC wins GOAL OF THE SEASON | 'Sometimes my friends at home still show it on TV' πŸ“Ί

Jakov MediΔ‡ is de winnaar van de Lasse Schöne Trophy voor het mooiste doelpunt van seizoen '23/'24. De fans hebben zijn doelpunt tegen Heracles Almelo in augustus 2023 verkozen tot allermooiste van het seizoen. We verrassen de Kroatische verdediger met zijn prijs. #jakovmedic #goaloftheseason β–ΊSUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="http://ajax.ms/subscribe β–ΊFOLLOW">Klik hier</a> US Website: <a target="_blank" href="https://www.ajax.nl Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://twitter.com/afcajax Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://facebook.com/afcajax Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/afcajax TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://tiktok.com/@afcajax BeReal:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://bere.al/afcajax Threads:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@afcajax">Klik hier</a>



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 28

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



NOS Studio Sport
NOS Studio Sport: Afl. 25

Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 196

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Serengeti
Serengeti: Afl. 2

In de nasleep van een grote brand moeten de dieren knokken voor hun bestaan. De baviaan Bakari vindt de verkoolde resten van zijn rivaal, maar om een opstand de kop in te drukken, moet hij zijn troep op een gevaarlijke zwerftocht door de smeulende wildernis leiden. De mangoeste Utani komt tegenover Mzuri te staan, een jong luipaard dat in haar eentje probeert te overleven. Intussen neemt de leeuwin Kali haar jongen mee op een jacht die omslaat in een nachtmerrie. De wanhopige Bakari vindt een rots, maar die wordt al bewoond door Kali's zus. Kan Bakari het risico nemen om zich daar met zijn troep te vestigen?



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 28

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Gio
Gio: ALLE CADEAUTJES VAN HET FEEST OPENMAKEN! ZO ORIGINEEL!πŸŽ‰πŸŽ

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: <a target="_blank" href="http://www.gioxl.nl -">Klik hier</a> Abonneer voor meer plezier: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerGXL ♦">Klik hier</a> Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/gio/ ♦">Klik hier</a> Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



De SociΓ«teit
De Sociëteit: Afl. 4

Warchild-oprichter Willemijn Verloop en expert humanitaire hulp bij Save the Children Juliette Verhoeven over de situatie van de kinderen in Gaza. Regisseur Chokri Ben Chikha en voormalig politicus Kathleen Ferrier over de nalatenschap van mensentuinen, waarin mensen uit gekoloniseerde gebieden ooit werden tentoongesteld.



EnzoKnol
EnzoKnol: MYRON VOOR DE EERSTE KEER!! #3942 & #3943

Knolpower kledinglijn ➜ <a target="_blank" href="http://bit.ly/Knolpowerkleding Vorige">Klik hier</a> video: Abonneer op dit kanaal: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerEnzoKnol Ik">Klik hier</a> speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ <a target="_blank" href="http://bit.ly/EnzoKnolYoutube β–¬ Mijn">Klik hier</a> naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerEnzoKnol β–¬ Volg">Klik hier</a> me op: Instagram: <a target="_blank" href="http://bit.ly/InstagramEnzoKnol β–¬ ⇩">Klik hier</a> Alle afspeellijsten ⇩ β†ͺ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: <a target="_blank" href="http://bit.ly/2601--2800 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: <a target="_blank" href="http://bit.ly/2401-2600 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: <a target="_blank" href="http://bit.ly/2201-2400 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: <a target="_blank" href="http://bit.ly/2001-2200 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: <a target="_blank" href="http://bit.ly/1801-2000 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: <a target="_blank" href="http://bit.ly/vlog1601-1800 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: <a target="_blank" href="http://bit.ly/vlog1401-1600 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlog1201--1400 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlog1001-1200 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlog801-1000 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlogs601-800 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlogs401-600 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlog201-400 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlogs1-200 β†ͺ">Klik hier</a> Minecraft Seizoen 3: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Seizoen-3 β†ͺ">Klik hier</a> Minecraft Seizoen 2: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Seizoen2 β†ͺ">Klik hier</a> Minecraft Seizoen 1: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Seizoen-1 β†ͺ">Klik hier</a> Minecraft mini games: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Minecraftminigames β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Meetings: <a target="_blank" href="http://bit.ly/EnzoKnolTour #knolpower Dikke">Klik hier</a> vette peace ✌



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 10

Annemarie en Ruud wonen op de achtste verdieping van een flatgebouw in Sliedrecht. Het huis hangt helemaal vol met kleurrijke wandrekjes. * Chef-kok Ramon bezoekt Eva en Doeke die bier brouwen in een oude Amelandse boerderij. Eén van hun bieren is op smaak gebracht met cranberries. Antje, de moeder van Doeke, plukt die met de hand in de duinen.



Dance Camp
Dance Camp: Afl. 1

Kyra is met alle dansers uitgenodigd om mee te doen aan het populaire tv-programma Best Dance Crew. Er wordt hard getraind en dit levert haar veel extra spanning op. Als Kyra het supplement pre-workout krijgt aangeboden, denkt ze dat dit de oplossing is voor al haar problemen. Kan ze dit geheim houden voor Chelsea en Tom? En is Kyra op tijd fit genoeg om te shinen tijdens de belangrijke danswedstrijd? Ondertussen moet Noah een belangrijke keuze maken tussen Samuel en de nieuwe danseres Senna. Lukt het de Dance Camp crew om uiteindelijk alle spanningen achter zich te laten en het programma Best Dance Crew te winnen?



Wilde ganzen
Wilde Ganzen: Afl. 28

In het Keniaanse dorp Kongo komen veel leerlingen met een lege maag naar school. De school wil graag een groentetuin aanleggen, zodat er meer eten is en de kinderen beter kunnen leren.



Typisch
Typisch: De Katwijkse country avond in het buurthuis wordt plotseling in haar voortbestaan bedreigt.

De Katwijkse countryavond in het buurthuis wordt plotseling in haar voortbestaan bedreigd. Duivenmelker Zegert komt voor een onmogelijke keuze te staan: de zorg voor zijn duiven of de zorg voor zijn dementerende vrouw. En leeft de droom van een echt artiestenbestaan toch weer op nu de boekingen voor volkszanger Jeroen van Katwijk plotseling binnenstromen?



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: Vrije media in een wereld vol propaganda

In de 20e aflevering van De Andere Tafel ontvangt vaste presentator Pieter Stuurman de directrice van Café Weltschmerz, Shohreh Feshtali en hoofdredacteur van De Andere Krant Karel Beckman. Het gesprek gaat over propaganda en de vrije media. --- Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! <a target="_blank" href="https://cafeweltschmerz.nl/register/ Wil">Klik hier</a> je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? <a target="_blank" href="https://cafeweltschmerz.nl/nieuwsbrief/ Wil">Klik hier</a> je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



NOS Tour de France
NOS Tour de France: Liveverslag van de vijftiende etappe. Een etappe over 197,7 km van Loudonvielle

Liveverslag van de vijftiende etappe. Een etappe over 197,7 km van Loudonvielle naar Plateau de Beille.



AZ Alkmaar
AZ Alkmaar: ❀️ 𝑨 π’”π’‘π’†π’„π’Šπ’‚π’ π’Žπ’†π’”π’”π’‚π’ˆπ’† π’‡π’“π’π’Ž π’€π’–π’Œπ’Š, 𝒕𝒐 𝒕𝒉𝒆 𝒇𝒂𝒏𝒔!

Yukinari Sugawara verlaat na vijf bijzondere jaren AZ en heeft nog één speciale boodschap voor de fans. βœ… Abonneer je op het YouTube-kanaal van AZ! <a target="_blank" href="http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=aztv ✍">Klik hier</a> Volg AZ ook via: πŸ“² Facebook | <a target="_blank" href="http://www.facebook.com/azalkmaar πŸ“²">Klik hier</a> Twitter | <a target="_blank" href="http://www.twitter.com/azalkmaar πŸ“²">Klik hier</a> Instagram | <a target="_blank" href="http://www.instagram.com/azalkmaar πŸ“²">Klik hier</a> TikTok | <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@azalkmaar πŸ“²">Klik hier</a> AZ Vrouwen | <a target="_blank" href="http://www.instagram.com/azalkmaarv">Klik hier</a>



Het Filosofisch Kwintet
Het Filosofisch Kwintet: Afl. 5

Migratie, klimaat, belastingontwijking; de grote problemen van vandaag zijn vaak niet meer op nationaal niveau op te lossen. Machtige megabedrijven hebben het internationaal gezien voor het zeggen en beschikken over geldkassen die groter zijn dan sommige landen. Wie beschermt dan de publieke ruimte? Wat kan de nationale rechtsstaat nog doen als problemen grensoverstijgend zijn? En wie is de hoogste rechter in internationale disputen?



Eucharistieviering
Eucharistieviering: Afl. 26

Rechtstreekse eucharistieviering vanuit de St. Lambertusbasiliek te Hengelo. Celebrant: pastoor Jurgen Jansen.



Geloofsgesprek
Geloofsgesprek: Afl. 26

17 juli 2024 is het tien jaar geleden dat de MH17 werd neergehaald. Pastoor Jules Dresmé zette direct de deuren van de Vituskerk in Hilversum open. Het werd voor velen een plek van rouw en troost. Dresmé leidde afscheidsdiensten, herdenkingen en bracht huisbezoeken. Hij voelt het verdriet nog altijd.



vThorben
vThorben: Ik Vertel Patto Mijn GROOTSTE Droom (Bloemburg)

Bedankt voor het kijken naar Ik Vertel Patto Mijn GROOTSTE Droom (Bloemburg) In deze video speel ik samen met @JessyKnijn & @PattoYT Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: <a target="_blank" href="https://instagram.com/vthorben Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://twitter.com/vThorben">Klik hier</a>



Raad eens wat ik doe
Raad eens wat ik doe: Afl. 10

Welk beroep zit er deze keer in de mysterie box? Is het een brandweer, een conducteur, een dj of een heel ander beroep. Drie kinderen gaan door middel van een spel op zoek naar het juiste beroep.



Wil & Tien
HOE wijs je een VRIENDIN op FOUTEN? | S3E7 | Bakkie met Wil & Tien

βœ” Geen video's missen? ABONNEER HIER voor meer video's: <a target="_blank" href="http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=2wmnnl ♥">Klik hier</a> MEER WIL & TIEN Website: <a target="_blank" href="http://bit.ly/2Ucu0gb Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://www.instagram.com/wilvantien">Klik hier</a> & <a target="_blank" href="http://www.instagram.com/tienvanwil ♥">Klik hier</a> KOOP HIER ONS BOEK '12 MAANDEN ZWANGER': <a target="_blank" href="http://bit.ly/2OsM28G POPULAIRE">Klik hier</a> VIDEO'S ♥ Hallo lieve Jelle! <a target="_blank" href="https://youtu.be/8ULRFjTRidA ♥">Klik hier</a> Hallo lieve Gijs! <a target="_blank" href="https://youtu.be/o4F6cDw4xfI ♥">Klik hier</a> Hallo lieve Maik! <a target="_blank" href="https://youtu.be/KVph1n2YESs ♥">Klik hier</a> Hallo lieve Zoey! <a target="_blank" href="https://youtu.be/j0EDxEees_w ♥">Klik hier</a> Nog een baby?! <a target="_blank" href="https://youtu.be/YL3T2A9Zy6U ♥">Klik hier</a> Ik moet jullie iets vertellen! <a target="_blank" href="https://youtu.be/lybm6VcNyXY ♥">Klik hier</a> Mijn bevalling en kraamtijd <a target="_blank" href="https://youtu.be/pQNu7mAsMS0 ♥">Klik hier</a> Momfessions #1 <a target="_blank" href="https://youtu.be/OVgx-wAz2PE ♥">Klik hier</a> Gênante momenten: op de werkvloer <a target="_blank" href="https://youtu.be/d5XZUKdNwJM ♥">Klik hier</a> Wat groeit er in mijn buik? <a target="_blank" href="https://youtu.be/MK1h8e0vGsM ♥">Klik hier</a> 2Test: Diva cup review <a target="_blank" href="https://youtu.be/dQVBTOWty1Q ♥">Klik hier</a> Hoi! Superleuk dat je een video van ons kijkt. Wij zijn Willemijn & Martine van het Youtube kanaal Wil & Tien. Hier maken we video's over allerlei onderwerpen die jij als vrouw interessant zou kunnen vinden. Naast weekvlogs delen we video's over het zwanger zijn, bevallen, het moederschap, lifestyle, koken en bakken, beauty en fashion. Wij zijn twee beste vriendinnen uit Groningen. Misschien ken je ons nog wel van onze oude YouTube kanalen LiveLifeGorgeous, Kletskerk&vanVlochem en 2WMN. We wonen beide samen met onze mannen Djurre & Jorrik. Willemijn is moeder van Jelle (november '15) , Gijs (januari '17) en Siep (februari '21). Martine is moeder van Maik (november '17) en Zoey (januari '20). Elke maandag om 16.00 uur uploaden we een weekvlog en op vrijdag om 16.00 uur kun je een tweede video bekijken. We maken video's over het moederschap, zwangerschap, bevalling, momfessions, positief leven, shoplogs, koken, fashion, persoonlijke ontwikkeling, inspiratie video's, food, weekvlogs, kletsvideo's, reizen, genante momenten, uit de shit, kappersvlogs, interieur, huishouden, opruimvideo's en beauty. Veel plezier bij het kijken! βœ” Muziek door Bensound.com / Muziek Fabriek Online



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: FAMiLIE FOTOSHOOT MET EEN GEHEiME MiSSiE | Bellinga Vlog #3197

* Bedankt Malou Video Barterdeal <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/maloupeters_fotografie_/ Tot">Klik hier</a> 13 Juli 2024 FilmPremiere! Bestel hier je stoel : <a target="_blank" href="http://kinepolis.nl/bellinga">Klik hier</a> DeBellinga's Pretpark Op Stelten Bioscoop Film Trailer : <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=ahEy-APcOn4&list=PL8F-O8OfidRcKIDIdSANKwHstcBJYBABw&index=17 ‘ VIVA">Klik hier</a> (Olé Olé Olé)’ β˜€οΈ - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=o87jzv-2jM4&list=PL8F-O8OfidReGlnToif18oGjKn-RVq57-&index=201">Klik hier</a> “WELKOM BiJ DE SHOW” πŸ’ƒ - Lucilla Bellinga [ OFFiCiAL MUSiC ViDEO] <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=jnqRRA5qfk8&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=20">Klik hier</a> BEETJE GEK... πŸ€ͺ - Luan Bellinga [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=vRLWRv4FJuI&list=PLuTRZZSx7-QBFp2c6rl3MvikbS6oYrbHg&index=1 ABONNEER">Klik hier</a> GRATIS OP ONZE KANALEN! β–Ί <a target="_blank" href="http://FamilieVloggers.nl">Klik hier</a> or <a target="_blank" href="http://FamilyVloggers.com DE">Klik hier</a> BELLiNGA'S SHORTS <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/channel/UCdGZMmaaeuXiTujE6ZZLzPw KIDS">Klik hier</a> KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: <a target="_blank" href="http://www.youtube.com/LuanBellinga Lucilla">Klik hier</a> Bellinga: <a target="_blank" href="http://www.youtube.com/LucillaBellinga Luxy">Klik hier</a> Bellinga: <a target="_blank" href="http://youtube.com/LuxyBellinga Lucius">Klik hier</a> Bellinga: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/channel/UCrWdeJD9-k4MRZ8_oKXX6cQ https://www.instagram.com/fara_bellinga https://www.instagram.com/daniel_bellinga https://www.instagram.com/de_bellingas_kids_official/ https://www.instagram.com/luanbellinga_12 https://www.instagram.com/lucillabellinga_15 https://www.instagram.com/luxybellinga_18 https://www.instagram.com/luciusbellinga KERST">Klik hier</a> VOOR iEDEREEN πŸŽ„πŸŒŸ - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=UWEF_ZW5gIo&list=PL8F-O8OfidReGlnToif18oGjKn-RVq57-&index=32">Klik hier</a> “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=dwUw9unvDLM&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=16 100K">Klik hier</a> & 200K FiLM BEHAALD 🀩 |“VAKANTiE OP STELTEN” <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=77Ml88_qodg&list=PL8F-O8OfidRc4W5CrHYvYU3eeEx5ftMTR&index=30">Klik hier</a> " 1000 ZONNESTRALEN " <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=qXMq3NKmjCs&list=PL8F-O8OfidRc4W5CrHYvYU3eeEx5ftMTR&index=29">Klik hier</a> " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=7jXlaqTSIig&list=PL8F-O8OfidRc4W5CrHYvYU3eeEx5ftMTR&index=24">Klik hier</a> “IJSJES" - Lucilla Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=iUojneKmWKw&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=15">Klik hier</a> “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=9p2jLLdYHKQ&list=PLuTRZZSx7-QARFODhSX3AaE_xUR8Xck1u&index=1 "">Klik hier</a> De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=OvdcGydXiDQ&list=PL8F-O8OfidRc4W5CrHYvYU3eeEx5ftMTR&index=15 Huis">Klik hier</a> Op Stelten Film: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=RU4dfGL9K_0 "HUiS">Klik hier</a> OP STELTEN" De Bellinga's <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=u-lXEHtbevg&list=PL8F-O8OfidRfcJfRJD5OfZ4xyAeVQf1nj&index=5">Klik hier</a> “FIËSTA” - De Bellinga’s <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=HBB_1PJwB2c&list=PL8F-O8OfidRfcJfRJD5OfZ4xyAeVQf1nj&index=2">Klik hier</a> “DANSEN” - Luan Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=dX2W1IY1OsY&list=PLuTRZZSx7-QBFp2c6rl3MvikbS6oYrbHg&index=10 “MODESHOW”">Klik hier</a> - Lucilla Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=q79YkMYUmWc&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=9">Klik hier</a> KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=1RjizzvHjr0&list=PL8F-O8OfidReKKBqzob-9jJGoXS83qq6W&index=26">Klik hier</a> MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=6-hlkG4sgKQ&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=8">Klik hier</a> HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=iAw1LyuzEu8&list=PLuTRZZSx7-QCLtMVJkl6iDeJ7Oz586X5s&index=11 "HERRiE"">Klik hier</a> - Luan Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=YVsVQINBVRI&list=PLuTRZZSx7-QBFp2c6rl3MvikbS6oYrbHg&index=9">Klik hier</a> SAMEN DE WERELD AAN <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=XcRrK3zmLFk&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=4">Klik hier</a> iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=nEpNInueDbc&list=PLRmV9fq8_3w7CPjNFOtt8JGgICpw8_Co4&index=10">Klik hier</a> PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=vQPSDzlYO9o BELLiNGA">Klik hier</a> BOEK: <a target="_blank" href="http://tidd.ly/4c227001">Klik hier</a> BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/playlist?list=PLuTRZZSx7-QBM6piYOIGdVj7amABRkxXF">Klik hier</a> COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=3ebrY1ydz7s&list=PLuTRZZSx7-QBFp2c6rl3MvikbS6oYrbHg&index=6 KADOOTJES">Klik hier</a> VAN SiNT - <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=jhru3J-aNoA&list=PLuTRZZSx7-QBCXMRmNYO2zDGW1dKp5dlQ&index=6 DUiMPJE">Klik hier</a> OMHOOG <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=7YUwIcMyjyI&list=PLuTRZZSx7-QBCXMRmNYO2zDGW1dKp5dlQ&index=4 De">Klik hier</a> Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines





NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 28

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 195

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.