True
Ondernemen.TV - TV kijken via internet, de beste Ondernemen tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

06-06-2024
Andere tijden
Andere Tijden: Afl. 4

Ze zijn onderdeel van de formatie: arbeidsmigranten. Ze werken in de distributiecentra, de kassen, de slachterijen. Nu zijn er arbeidsbureaus die deze mensen leveren, vroeger had je daar koppelbazen voor: duistere figuren die mensen onderbetaalden, geen premies afdroegen en zelf veel geld in hun zak staken. Op archiefbeelden van 40 jaar geleden zien we groepjes mannen 's ochtends om 5 uur wachten op bestelbusjes die hen naar hun laagbetaalde baantjes brengen. Eigenlijk is er niets veranderd. Nog altijd rijden de busjes in alle vroegte af en aan. Nog altijd doen degenen met de zwakste positie in de samenleving het zwaarste en het vuilste werk.





Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

De eerste exitpolls na het sluiten van de stembussen voor de Europese verkiezingen. Het wordt een nek-aan-nekrace tussen PVV en GroenLinks-PvdA. En Oranje oefent vanavond tegen Canada in de aanloop naar het EK voetbal dat volgende week begint.



Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Josse de Voogd en Stefan de Vries over de verkiezingen voor een nieuw Europees Parlement. * Anne Abbenes, Jan Jaap van Weering en Robyn van Gorsel vertellen hoe je omgaat met betaalverzoeken. * Wolter Kroes, Danny van Dijk en Marten van Garderen over het oranjegevoel.



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Europese verkiezingen. We analyseren de resultaten van de exitpoll met politiek verslaggever Arjan Noorlander en EU-verslaggever Arjen van der Horst in Brussel. * Mensen die lijden aan een ernstige posttraumatische stressstoornis (PTSS) kunnen baat hebben bij therapie waarbij MDMA, de werkzame stof in xtc, wordt gebruikt. We spreken een psycholoog en een patiënt die zeggen allebei goede ervaringen te hebben. * Spanningen tussen Israël en Libanon. Hoe groot is de kans dat Israël niet alleen in Gaza, maar ook in het noorden een grote oorlog gaat voeren? We vragen het Midden-Oostencorrespondent Nasrah Habiballah.



De Oranjezomer
De Oranjezomer

Bekijk aflevering 14 van De Oranjezomer uit seizoen 3 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 6 juni, 21:35 uur bij SBS6. De Oranjezomer is een Amusement programma





2Doc
2Doc: Frans Bromet portretteert ondernemers die mee willen doen met het wietexperiment van de overhe

In 2019 kondigde de Nederlandse overheid een wietexperiment aan, waarbij ondernemers legaal cannabis kunnen gaan kweken. Coffeeshops die aan het experiment deelnemen, mogen dan alleen overheidswiet verkopen. Frans Bromet hoopt dat het experiment zal slagen. Toch heeft hij er een hard hoofd in. Wat gebeurt er met coffeeshops die niet meedoen met de proef? Onder de aspirant-kwekers vindt een strenge selectie plaats. Wie mag er straks wietkweker zijn?



NOS Nederland Kiest
NOS Nederland Kiest: Afl. 1

Live-uitzending rond de voorlopige uitslag van de Europese verkiezingen in Nederland. Er is duiding van deskundigen en er wordt geschakeld met verkiezingsbijeenkomsten.



Pointer
Pointer: Afl. 22

Sinds de Wet zorg en dwang in 2020 van kracht is gegaan, mag er in de dementiezorg zo min mogelijk 'onvrijwillige zorg' gegeven worden. Dat houdt dus ook in dat mensen met dementie die geen gevaar vormen voor zichzelf of hun omgeving, niet zomaar opgesloten mogen worden. En dus kiezen sommige verpleeghuizen ervoor om de deur te openen. Mensen met dementie die zoveel mogelijk gaan en staan waar ze willen, ook als ze in een verpleeghuis wonen. Kan dat of is het een te groot risico? Hoe gaan familie en zorginstellingen hiermee om?



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 114

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



NOS Voetbal
NOS Voetbal: Afl. 1

Voorbeschouwing op de Oefeninterland Nederland - Canada.



Eus' Boekenclub
Eus' Boekenclub: Afl. 4

Met schrijver Frank Nellen, een leesclub bestaande uit Khadija Arib en Rik van de Westelaken, dichter Astrid Lampe en burgemeester Bouke Arends (Westland).



NOS 80 jaar WOII
NOS 80 jaar WOII: Afl. 1

Wat bracht het nieuws over de landing van de geallieerden bij de Nederlanders teweeg en hoe belangrijk is het voor de veteranen van toen om nu zelf voor deze 80e verjaardag naar Normandië te reizen?



Op de spoed
Op de spoed: Afl. 3

Bij de centrale balie verdeelt de coördinerend verpleegkundige de patiënten onder het personeel. In de wachtkamer heeft zich een patiënt gemeld met niet één, maar twee breuken. Terwijl verpleegkundige Robert mevrouw Buys meeneemt naar de behandelkamer, verdiept Gor zich in de röntgenfoto's van mevrouw. Het plan van aanpak maken Gor en Robert in overleg met de arts-assistent. Ondertussen haalt verpleegkundige Lobke een bezorgde moeder uit de wachtkamer. Haar zoontje Senn heeft koorts en is door de huisarts doorgestuurd naar de spoedeisende hulp.





FORMULA 1
FORMULA 1: And Seb Took That Personally 😳

Sebastian Vettel was hit with a time penalty for crowding Lewis Hamilton during the 2019 Canadian Grand Prix... so he let out his frustrations in parc ferme by claiming the number one board for himself! For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a> #CanadianGP



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Cor laat Marijke meteen zijn meest galante kant zien, dat kan Cor helaas niet zeggen over zijn cadeaus. Piet vindt dat ze het samen een mooie vierentwintig uur maken. Het is alleen nog even de vraag of Anna er ook zo over denkt.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 158

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



De dodelijkste 60 specials
: Truth Booth #9

In deze laatste Truth Booth van het seizoen sluiten de singles en exen dansend af! Nog even en ze zijn bevrijd uit deze hel... Of staan er nog onverwachte verrassingen te wachten? Maakt Harrie op het nippertje nog een entree?





Het klokhuis
Het Klokhuis: Stel je voor: Je woont aan een drukke weg en er is veel verkeer en veel geluidshinder.

Stel je voor: Je woont aan een drukke weg en er is veel verkeer en veel geluidshinder. Van alle kanten hoor je geluiden. Wat een lawaai! Hoe zorg je ervoor dat de omgeving nog leefbaar is met al deze drukke prikkels? Kun je deze 'buiten-geluiden' ook wel dempen? Bij de TU Delft hebben ze verschillende manieren bedacht om deze geluidsbewegingen op te vangen. Pascal kijkt en LUISTERT mee. Bij de cowboys is een bankovervaller overprikkeld.



Klaas kan alles
Klaas Kan Alles: Kan Klaas een volle bingokaart krijgen met afvalbingo?

Klaas gaat de strijd aan met het afval. De gemiddelde Nederlander gooit zo'n 500 kilo afval per jaar weg. Het meeste gaat netjes in de afvalbak, maar helaas komt er ook veel in de natuur terecht. De missie van deze keer is: Kan Klaas een volle kaart krijgen met afvalbingo? Op de kaart staan onder andere een wieldop, batterijen, kledingstukken en een container. Klaas krijgt hierbij hulp van plogger Paul Waye en Project Clean up XL.



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: De etalage voor het beste van de regionale omroepen met de mooiste documentair

In Hoe gaat het? spreekt presentator Fred Zuiderwijk spontaan mensen aan in de hal van het ziekenhuis en vraagt: hoe gaat het? Iedere topkok heeft een culinair visitekaartje. Een gerecht waar hij of zij extra trots op is. Topchef Wouter Kik, geboren en getogen in Zeeland, ontving in 2023 zijn eerste Michelinster. In deze serie laat hij zich inspireren door zijn Zeeuwse collega's, die voor hem hun signatuurgerecht klaarmaken. Deze keer: Laurent Smallegange.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 135

Vanaf 18 jaar mag je je stem uitbrengen in Nederland, maar hoe zit dat in omliggende landen? * Europese verkiezingen: opvallende momenten van het slotdebat en de opkomst van kiezers * Inwoners in Katwijk brengen vandaag twee keer hun stem uit: hoe effectief zijn referenda? * ALS-patient Frank fietst de Mont Ventoux op om geld op te halen voor medicatie



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 113

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



FORMULA 1
FORMULA 1: LIVE: Canadian Grand Prix Post-Race Show

Join us as we delve into all the storylines from the 2024 Canadian Grand Prix, live from Circuit Gilles Villeneuve in Montreal. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="http://www.Formula1.com">Klik hier</a> Follow F1®: <a target="_blank" href="http://www.instagram.com/F1">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.facebook.com/Formula1">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://www.twitter.com/F1">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.twitch.tv/formula1">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@f1">Klik hier</a> #F1 #CanadianGP



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: Schulden als politiek drukmiddel?

Arno Wellens kan als geen ander de geschiedenis van de gezamenlijke schulden uiteenzetten. Wat kwam er eerst de schuld of de crisis? En worden schulden nu gebruikt om politieke druk te zetten? Dit en meer in deze aflevering van Staat's Schuld! Benoemde documenten: Zero lower bound: <a target="_blank" href="https://www.cambridge.org/core/journals/macroeconomic-dynamics/article/abs/monetary-policy-when-the-zero-lower-bound-is-within-reach-a-smooth-transition-regression-approach/605E2459DC750AAB504C03BC91630A6F# BIS">Klik hier</a> jaarverslag 2021: <a target="_blank" href="https://www.bis.org/publ/arpdf/ar2021e.pdf Kamerbrief">Klik hier</a> visie digitale identiteit: <a target="_blank" href="https://www.rijksoverheid.nl/documenten/kamerstukken/2021/02/11/kamerbrief-over-visie-digitale-identiteit --- Deze">Klik hier</a> video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! <a target="_blank" href="https://cafeweltschmerz.nl/register/ Wil">Klik hier</a> je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? <a target="_blank" href="https://cafeweltschmerz.nl/nieuwsbrief/ Wil">Klik hier</a> je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



vThorben
vThorben: Alle Rewards Claimen Van De SUPERPass!

Bedankt voor het kijken naar Alle Rewards Claimen Van De SUPERPass! Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: <a target="_blank" href="https://instagram.com/vthorben Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://twitter.com/vThorben">Klik hier</a>



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Afl. 109

Het is 80 jaar geleden dat operatie D-Day van start ging. Philip Freriks neemt ons mee terug in de tijd. * Prinses Margarita mocht een bijzondere bokaal ontwerpen die tijdens de bekendmaking van de Witte Anjer 2024 wordt uitgereikt. * Het is de dag van de Europese Verkiezingen in Nederland. Marian Geling zet zich in om meer mensen met een verstandelijke beperking mee te laten werken bij de stembureaus en Bianca van Zanten deed vrijwilligerswerk in een van de vele stembureaus. * De cast van theatervoorstelling Harmonie komt bij ons optreden met een voorproefje uit die voorstelling.



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 155

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.



Dit is Nederland
Dit is Nederland: Afl. 16

Breng jij je stem uit voor de Europese verkiezingen? Tijdens de vorige Europese verkiezingen was de opkomst laag: net iets meer dan de helft van de Nederlanders kwam opdagen. Margje Fikse bespreekt daarom met bargasten en kijkers of het voor Nederlanders weer verplicht moet worden om naar het stembureau te gaan. Campagnestrateeg Frits Huffnagel is te gast om vragen over de Europese verkiezingen te beantwoorden.



Boos
BOOS langs bij de GVB

Het bruisende leven van Robert verandert drastisch wanneer hij in Amsterdam met zijn fiets tegen een tram botst. Hij belandt permanent in een rolstoel. Robert stelt het GVB aansprakelijk en eist een schadevergoeding, maar het GVB beroept zich op overmacht. Uit wanhoop schakelt Robert ons in. Kijk de aflevering op ons kanaal.



Boos
GVB: Robert raakt verlamd door botsing met tram, het GVB geeft niet thuis | BOOS S11E6

De Kijkwijzer classificatie komt uit op: 9 + Angst (+ Grof Taalgebruik) Het bruisende leven van de 50-jarige Robert verandert drastisch wanneer hij in Amsterdam met zijn fiets tegen een tram botst. Door deze aanrijding loopt hij een hoge dwarslaesie op en belandt permanent in een rolstoel. Naast zijn fysieke beperkingen kampt hij met zware trauma's en financiële problemen, zo kan hij niet meer werken en beschikt hij niet over een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Zijn huis is bovendien niet rolstoelvriendelijk. Hij is afhankelijk van vrienden en familie die hem waar mogelijk ondersteunen. Robert stelt het GVB aansprakelijk voor het ongeluk om aanspraak te maken op schadevergoeding, zoals geregeld in Artikel 185 van de Nederlandse Wegenverkeerswet. Maar de verzekeraar van het GVB wijst elke verantwoordelijkheid af en beroept zich daarbij op een uitzondering in deze regeling: overmacht. Dit leidt tot een langdurige juridische strijd die nog altijd voortduurt. Door zijn beperkte financiële middelen en energie kan Robert deze strijd niet alleen aan. Hij moet als individu opboksen tegen een grote partij als het GVB. Uit wanhoop schakelt Robert ons in. Hij wil dat zijn zaak serieus genomen wordt en dat het GVB fatsoenlijk aantoont of en waarom hij geen aanspraak mag maken op compensatie, zodat er geen rechter aan te pas hoeft te komen. Ook boos? Of wil je klokkenluiden? Mail ons op boos@bnnvara.nl! Je wordt opgelicht. Een influencer levert jouw product niet. Een huisjesmelker maakt misbruik van de markt en jaagt jou op extra kosten. Je mag ergens homo zijn, maar niet homo doen. Je baas intimideert je op de werkvloer. Er moet een wet veranderen die jou en jouw leven in de weg zit. Het moet anders. Kortom: je bent boos! Weet ons dan te vinden, want wij helpen jou graag met grote én kleine problemen. Elke donderdag om 16:00 uur op dit kanaal! Hier vind je onze website: <a target="_blank" href="https://npo3.nl/boos Volg">Klik hier</a> ons ook op Instagram en TikTok: <a target="_blank" href="http://www.instagram.com/boosbnnvara http://www.instagram.com/debroervanroos https://www.tiktok.com/@boosbnnvara">Klik hier</a>



Nienke Plas
Ben verslaafd en ga er wat aan doen.. #378 By Nienke Plas

Waar ligt bij jullie de oplossing tegen het nutteloos scrollen?! Ben weer eens benieuwd! πŸ˜‰ De voorstelling 'Postnatale Expressie' 🎭 is nu uitgespeeld, daarom hebben we een nieuwe show op de planken! Vanaf oktober ga ik try-outen voor m'n nieuwe voorstelling. Houd m'n website in de gaten voor tickets: <a target="_blank" href="https://www.nienkeplas.com/theater-voorstellingen/ TopNotch">Klik hier</a> muziek: Poke - Lekker he (instrumental) Sef - Excusez Moi





AFC Ajax
AFC Ajax: Dancing like Vinicius Júnior πŸ•ΊπŸ† | Highlights Ajax O16 - FC Utrecht O16 | Cup final

De samenvatting van de bekerfinale tussen Ajax O16 en FC Utrecht O16. #AjaxO16 β–ΊSUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="http://ajax.ms/subscribe β–ΊFOLLOW">Klik hier</a> US Website: <a target="_blank" href="https://www.ajax.nl Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://twitter.com/afcajax Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://facebook.com/afcajax Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/afcajax TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://tiktok.com/@afcajax BeReal:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://bere.al/afcajax Threads:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@afcajax">Klik hier</a>



Ongehoord Nieuws
Ongehoord Nieuws: Afl. 37

Nederland stemt voor Europees Parlement. Anthony Fauci (de Amerikaanse Jaap van Dissel) onder vuur vanwege corona. Definitieve doorbraak Vlaams Belang in Vlaanderen? Met emeritus hoogleraar Paul Cliteur, kandidaat Vlaams Parlement voor Vlaams Belang Kinga Pajak, Europarlementariër ECR-fractie Rob Roos en oud-Tweede Kamerlid PVV Harm Beertema.



Feyenoord
Feyenoord: Most beautiful goal of May? | GOTM

De mooiste goals van de maand mei op een rij. Jouw favoriet? Je kunt weer stemmen in Instagram Stories! #GOTM ABONNEER ▢️ <a target="_blank" href="http://bit.ly/FRabonneer πŸ›">Klik hier</a> Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: <a target="_blank" href="https://fanshop.feyenoord.nl/ πŸ”΄">Klik hier</a> βšͺ️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▢️ Feyenoord ONE: <a target="_blank" href="https://go.feyenoord.nl/youtube-one ▢️">Klik hier</a> Instagram: <a target="_blank" href="http://instagram.com/feyenoord ▢️">Klik hier</a> TikTok: <a target="_blank" href="https://TikTok.com/@Feyenoord ▢️">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/feyenoord ▢️">Klik hier</a> X: <a target="_blank" href="http://twitter.com/feyenoord ▢️">Klik hier</a> Threads: <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@feyenoord ▢️">Klik hier</a> WhatsApp-kanaal: <a target="_blank" href="https://www.whatsapp.com/channel/0029Va8ruf8EKyZFELNlwm34">Klik hier</a>



Hoop Helder Hulleman
Hoop Helder Hulleman: Het Westen Stikt In Zijn Eigen Kots | TOESTAND IN DE WERELD #6

Bekijk exclusieve video’s en extra behind the scenes op <a target="_blank" href="https://svenhulleman.nl">Klik hier</a> Bedankt voor uw steun πŸ™πŸΌ "Model Citizen" | Dystopian Animated Short Film (2020): <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=mVLrBJYGxk4">Klik hier</a>



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn demissionair minister van Binnenlandse Zaken Hugo de Jonge, EU-correspondent Telegraaf Alexander Bakker en campagnestrateeg Annemarie Litjens. Met hen hebben we het over de Europese verkiezingen.





PatsBoemKledder!
PatsBoemKledder!: Spelprogramma voor kleuters over techniek.

De kandidaten doen een memoryspel. Verliezen ze, dan zorgen de monsters Pats! Boem! en Kledder! voor spectaculaire effecten als ontploffingen, vogelpoep en vallende gewichten. Als iemand wint, dan verschijnt er op één van de schilderijen een film over het productieproces van een alledaags voorwerp.



Sanny Verhoeven
Sanny Verhoeven: Een positieve mindset krijg je zó! #15 Van Struikelen tot Succes

De positieve mindset is altijd een leuk onderwerp om over te praten vinden wij! Talloze onderzoeken tonen aan dat je met een positieve mindset veel verder komt in het leven, dus daar duiken we dieper op in, hoe ga je om met negatieve mensen? En waarom werkt enkel positief denken niet?? We geven tips die je helpen bij het creëren van een positieve mindset, zodat je minder piekert en vaker in het moment kan genieten. En we hebben een leuke win-actie!! *WIN! We geven samen met KOSMOS Uitgevers 3x het geweldige boek ‘Good Vibe, Good Life’ van Vex King weg! Een boek dat je direct helpt aan die positieve mindset. Laat in de comments weten op welk moment jij vaker Good Vibes en positiviteit kunt gebruiken! We kiezen volgende week de winnaars. Hier lees je meer over Good Vibes, Good Life: <a target="_blank" href="https://bit.ly/3x Volg">Klik hier</a> Sanny en Jorg hier op Instagram: @sannyzoektgeluk @jorgruis **Meer afleveringen Van Struikelen tot Succes** #14 Werk & Carrière lessen: eerste baantjes en grote dromen | Van Struikelen tot Succes <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=2f4One17PcY&t #1">Klik hier</a> DE TROPENJAREN. WAT ZIJN ZE HEFTIG! <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=89H0mSqApt0&t=1s #6">Klik hier</a> Buiten koud, binnen goud: ons recept voor een positieve mindset: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=qKsJom5K4n8&t #5">Klik hier</a> Zo werken wij aan onze doelen, stap voor stap <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=2A9rtypjFsM&t #3">Klik hier</a> Jezelf klein houden, comfort zones & jezelf opnieuw uitvinden <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=8gTriMJ92o4&t #11">Klik hier</a> ‘Alles waar ik nooit aan toe kwam, doe ik nu in 2 uur’ <a target="_blank" href="https://youtu.be/S9AaWLxjddI ------------- **Adverteren">Klik hier</a> in deze podcast? Mail naar: adverteren@dagennacht.nl ------------- Dit is onze podcast ‘Van Struikelen tot Succes’ met Sanny Verhoeven en Jorg Ruis. Luister mee terwijl we praten over onze inzichten en ervaringen over relaties, mindset, opvoeden, werk, gezondheid, spiritualiteit en meer. Suggesties, vragen of feedback? Laat het ons weten op sanny@sanny.nu Thema's: mindset, tutorial, how to, podcast, hsp zijn, manifesteren, tips, oordeel, werk, ondernemen, ouderschap Sanny zoekt Geluk, Deze video bevat een betaalde samenwerking met KOSMOS. Deze vermelding is onderdeel van de ‘Social Code: YouTube’. Voor meer informatie over deze richtlijnen, ga naar <a target="_blank" href="http://desocialcode.nl’’">Klik hier</a>



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 113

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Michael Moore
The Trump Crime Family Reckoning | Ep. 319 Michael Moore podcast

Finally, after 50 years of wrongdoing, the Trump machine is brought to justice. On this episode of Michael Moore’s podcast, Mike asks the State and City of New York what took so long and notes how well a jury of Trump’s peers did for all of us. For more of Michael's work, subscribe to his Substack at MichaelMoore.com ******************** Watch The Tonight Show's new anthem for Trump featured in today's episode: ⁠<a target="_blank" href="https://x.com/FallonTonight/status/1796317728959295788⁠ ******************** Music: "⁠Ding">Klik hier</a> Dong The Witch Is Dead⁠" — The Wizard of Oz <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=kPIdRJlzERo ******************** This">Klik hier</a> week's episode is brought to you by Shopify. Sign up for a one-dollar-per-month trial period at ⁠<a target="_blank" href="https://www.shopify.com/rumble⁠">Klik hier</a> [all lowercase] and get full access to Shopify’s entire suite of features. ******************** Write to Mike: mike@michaelmoore.com Send in a voice message: <a target="_blank" href="https://podcasters.spotify.com/pod/show/rumble-with-michael-moore/message">Klik hier</a>



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 157

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



Ziggo Sport
WAT EEN ONGEKENDE PEGEL VAN CLAUSS!! πŸ’₯🎯 | Frankrijk vs Luxenburg | Vriendschappelijk Interland

Goals en highlights van Frankrijk - Luxenburg gespeeld in het vriendschappelijke interland op 05/06/2024. Bekijk alle doelpunten en hoogtepunten in de samenvatting van deze interlandwedstrijd. β†  Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport voor meer video's <a target="_blank" href="http://on.ziggo.nl/Abonneer β† ">Klik hier</a> Live topsport kijk je bij Ziggo gratis op kanaal 14! Meer info? Kijk op <a target="_blank" href="https:on.ziggo.nl/info Beleef">Klik hier</a> al het UEFA Europees voetbal vanaf augustus op 1 plek: Ziggo Sport. Met de beste analisten en presentatoren, vanuit de allernieuwste, hypermoderne studio. Meer informatie & weten hoe je kunt kijken? Check <a target="_blank" href="https://www.ziggo.nl/uefa! β† ">Klik hier</a> Voor alle samenvattingen en interviews uit alle competities kun je kijken op <a target="_blank" href="https://www.ziggosport.nl π—©π—’π—Ÿπ—š">Klik hier</a> π—­π—œπ—šπ—šπ—’ 𝗦𝗣𝗒π—₯𝗧 🧑 πŸ“Έ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_instagram">Klik hier</a> 🐦 Twitter: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_twitter">Klik hier</a> πŸ§‘‍πŸ’» Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_facebook">Klik hier</a> 🀳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/rondo_podcast">Klik hier</a> π—©π—’π—Ÿπ—š π—­π—œπ—šπ—šπ—’ 𝗦𝗣𝗒π—₯𝗧 π—©π—’π—˜π—§π—•π—”π—Ÿ ⚽️ πŸ“Έ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_instagram">Klik hier</a> 🐦 Twitter: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_twitter">Klik hier</a> πŸ§‘‍πŸ’» Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_facebook">Klik hier</a> 🀳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/rondo_podcast">Klik hier</a> π—©π—’π—Ÿπ—š π—­π—œπ—šπ—šπ—’ 𝗦𝗣𝗒π—₯𝗧 π—₯π—”π—–π—œπ—‘π—š 🏁 πŸ“Έ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_instagram">Klik hier</a> 🐦 Twitter: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_twitter">Klik hier</a> πŸ§‘‍πŸ’» Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_facebook">Klik hier</a> 🀳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl #frankrijk #Luzenburg #ZiggoSport